Skip to main content

Bedrijfsfotografie

Jullie verhaal in beeld.

De essentie van jouw bedrijf vastleggen

Een foto zegt meer dan 1000 woorden: voor bedrijfsfotografie is dat niet anders. Ieder bedrijf is uniek en de essentie ervan wil ik vastleggen door middel van professionele foto’s die hierop aansluiten. Foto’s die weergeven waar het bedrijf voor staat en die in één oogopslag laten zien wat voor sfeer het bedrijf wilt uitstralen.

Reportage: bij een reportageshoot fotografeer ik het gehele bedrijf. Dit houdt in dat ik sfeerbeelden schiet en foto’s van de medewerkers aan het werk maak. We overleggen vooraf de wensen. Reportagefoto’s zijn ideaal voor op de website of voor gebruik op social media.

Portret: bij portretfotografie fotografeer ik de medewerkers zoals ze zijn. Eventueel kunnen we ook een groepsfoto maken van alle medewerkers. De setting is afhankelijk van de wensen. Moet het een professionele uitstraling hebben? Of mag het juist wat losser? We fotograferen op locatie of bij het bedrijf zelf. Professionele portretfoto’s wekken vertrouwen op bij de klant! Men ziet graag de gezichten achter een bedrijf. Niet geheel onbelangrijk dus.

 

Interieur- en exterieurfoto’s: professionele interieur- en exterieurfoto’s.

Evenementen: voor evenementen zoals een jubileum, een opening of een feest kan ik sfeerbeelden maken. Leuk voor intern gebruik en voor social media!

Ben je op zoek naar een andere soort fotografie maar staat deze er niet tussen? Neem gerust contact met mij op; er is veel mogelijk!

"Ieder bedrijf is uniek en de essentie ervan wil ik vastleggen door middel van professionele foto's die hierop aansluiten."

Neem vrijblijvend contact op

Van tevoren bespreken we de wensen. Er is veel mogelijk en ik denk altijd met je mee. Heb je een vraag of wil je een fotosessie boeken? Neem vrijblijvend contact met mij op. Of vraag direct een offerte aan.

Contact

Bedrijfsreportage

Portret

Interieur- en exterieur

Evenementen