Skip to main content

Familie/gezins-
shoot

Voor de speciale band die jullie met elkaar hebben.

Degenen die het dichtst bij je staan

Voor velen is familie het belangrijkste wat er is. Hoe mooi is het dan om dit professioneel te laten vastleggen? Een groepsfoto van de familie, het gezin of de kinderen is niet alleen heel waardevol om te hebben voor nu, maar ook om later op terug te kijken. Een unieke herinnering voor het leven.

De fotosessie kan op locatie of bij je thuis plaatsvinden. We kunnen verschillende combinaties fotograferen, zoals de broers en zussen samen of opa en oma met de kleinkinderen. Gegarandeerd dat deze foto’s een week later in de woonkamer van opa en oma staan te pronken.

Tijdens de fotosessie staat plezier maken centraal. En vind ik het belangrijk dat iedereen zich prettig en comfortabel voelt. Niks moet; als iemand zich niet fijn voelt bij een bepaalde pose, doen we het lekker niet! Natuurlijk geef ik zoveel mogelijk aanwijzingen waar nodig, maar niets is verplicht.

"Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig en comfortabel voelt."

Met veel liefde leg ik de band vast die jullie met elkaar hebben

Wil jij een familie- of gezinsshoot inplannen? Neem contact met me op en dan kiezen we samen een geschikt moment uit. Dan plannen we samen een geschikt moment in!

Contact