Skip to main content

Portret-
shoot

Een individueel portret van jezelf of van je kind(eren).

Handig en leuk: een professionele foto van jezelf of je kinderen

Tegenwoordig is de zogenaamde ‘profielfoto’ niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven! Hoe fijn is het om altijd een stel professionele portretfoto’s achter de hand te hebben die je keer op keer kan gebruiken. Foto’s die uitstralen wie jij bent. Foto’s die op LinkedIn weerspiegelen hoe professioneel jij bent. Of simpelweg sfeerfoto’s voor op Instagram. Afhankelijk van jouw doelen en wensen bespreken we vooraf wat voor foto’s we gaan maken. En welke locatie daar het best bij past!

 

We kunnen foto’s bij je thuis maken of ergens op locatie. Tijdens de fotosessie ben ik er om je te begeleiden en je aanwijzingen te geven. We wisselen spontane foto’s af met wat meer geposeerde plaatjes. Ik zorg ervoor dat je je op je gemakt voelt en dan komt het helemaal goed! Ik snap dat het ongemakkelijk kan aanvoelen om geportretteerd te worden, maar ik beloof je dat het niet zo hoeft te zijn. Tijdens de fotoshoot hangt er een ontspannen sfeer en maken we er gewoon wat leuks van! Dat vind ik belangrijk.

Of wat dacht je van een portretshoot van je kind(eren)? Tijdloze foto’s die het kind als individu laten zien. Foto’s waarin te zien is wat het karakter van het kind is. We kunnen de foto’s op locatie maken, zoals op het strand of in het bos. Zo ontstaan er wat meer speelse foto’s. Maar we kunnen ook portretten schieten bij je thuis voor een meer vertrouwde omgeving. Mocht je kind(eren) het spannend vinden om op de foto te gaan, is dit een goede optie.

"Foto's waarin te zien is wat het karakter van het kind is."

Portretshoot boeken

Wil jij een portretshoot boeken voor jezelf of voor je kind(eren)? Neem gerust contact met mij op en dan kiezen we een datum!

Contact