Skip to main content

Broer zus shoot

De bijzondere band tussen jou en je broer(s)/zus(sen).

Broer zus shoot

Ouders: hoe vaak heb je wel niet geprobeerd je kinderen samen op de foto te zetten? Ze blijven niet stilzitten, hebben een gemaakte lach en hebben er eigenlijk helemaal geen zin. Frustrerend voor jou, want een foto maken en tegelijk je kinderen er leuk opkrijgen is best lastig! Als je een broer zus shoot boekt, hoef jij je alleen maar bezig te houden met het kleden van de kinderen. Ik regel de rest! 😉

Hoe gaat dit in zijn werk? Tijdens de broer zus shoot ben ik er om de kinderen op hun gemak te stellen. We maken grapjes, gaan rennen en maken er wat leuks van! Ik beweeg mee met de kinderen en leg ze vast zoals ze zijn. Dat is mijn doel; de kinderen fotograferen precies zoals ze zijn. En dan vooral hoe ze samen met hun broer/zus zijn. De bijzondere band die ze met elkaar hebben.

En eh, oudere broers en zussen: jullie zijn ook van harte welkom voor deze fotoshoot! Hoe leuk om een professionele foto cadeau te doen aan jullie ouders en/of opa en oma. Gegarandeerd dat ze hier héél blij mee zullen zijn. We wisselen spontane momenten af met wat meer geposeerde plaatjes.

"En dan vooral hoe ze samen zijn met hun broer/zus. De bijzondere band die ze met elkaar hebben."

Mag ik jullie vastleggen?

Heb je vragen of wil je een broer zus shoot boeken? Neem gerust contact met me op! En dan leg ik graag de bijzondere band vast tussen jou en je broer(s)/zus(en).

Contact