Skip to main content

Newborn-
shoot

Een baby’tje zo klein, een hart zo vol. Mijn doel; het vastleggen van de onvoorwaardelijke liefde die jullie voelen voor je kindje.

Foto’s van jullie nieuwe geluk

Daar is jullie kindje dan. Na maanden groeien in mama’s buik is de kleine spruit geboren. Dit is misschien wel de meest bijzondere periode uit het leven van jullie als kersverse ouders. De korte periode waarin jullie baby’tje nog zo klein is, is natuurlijk heel prachtig om professioneel te laten vastleggen.

De newbornshoot vindt plaats bij jullie thuis. Ik ga op een rustige en kalme manier te werk en volg het tempo van jullie en jullie kindje. De foto’s kunnen gemaakt worden in verschillende settings, zoals in de woonkamer of slaapkamer. Dat is geheel aan jullie.

Het wordt geadviseerd om binnen 10 dagen na de geboorte een newbornshoot te doen, waarbij jullie baby’tje veel slaapt. Mocht dat wegens omstandigheden niet lukken, is het natuurlijk altijd mogelijk om het erna ook te doen.

"Ik ga op een rustige en kalme manier te werk en volg het tempo van jullie en jullie kindje."

Samen nemen we de tijd om deze bijzondere gebeurtenis uit jullie leven zo mooi mogelijk vast te leggen.

Heb je net een baby’tje gekregen of ben je in verwachting? Neem contact met me op voor een newbornshoot. En dan leg ik met liefde, geduld en passie jullie kleintje vast.

Contact