Skip to main content

Contact

Fotoshoot inplannen

Heb je een vraag of wil je een fotoshoot boeken?
Neem gerust contact met mij op!

info@sophiekroon.com

06 12142993

Makkum en omstreken

Jolanda van DijkGezinsshoot

Wij hebben een zeer geslaagde fotoshoot op het strand van Makkum gehad. De foto's zijn prachtig geworden! Dit komt vooral doordat Sophie zorgt voor een ontspannen sfeer. Ook onze dochter van 4 jaar was helemaal zichzelf en dat zie je terug op de foto's. Een fotoshoot met Sophie zouden we iedereen aanraden!

Anna TjalsmaFamilieshoot

Sophie kun je heel goed inhuren als fotograaf. Ze is leuk en spontaan waardoor de sfeer snel ongedwongen en ontspannen is. Ze is flexibel. Ze brengt zelf ideeën in maar staat ook open voor andere ideeën. Ze levert mooi werk af en de prijs - kwaliteit is daarmee zeer goed afgestemd. Kortom: Aanrader!

Rianne Bosma-TangheGezinsshoot

Dit was de eerste keer dat we een shoot bij Sophie hadden. En wat was het ontzettend leuk, heel ongedwongen en gezellig! Wij hebben energieke kinderen (zoon van 7 en dochter van 4) dus het was soms een kunst om ze ook goed op de lens te krijgen. Dit deed ze verrassend leuk, met grapjes en maakte gebruik van de knuffels van de kinderen. Het eindresultaat; de foto's zijn prachtig geworden! Wij zijn zeer tevreden en boeken Sophie zeker in de toekomst weer!

Maud GroothuisFamilieshoot

Wij hebben een familieshoot gedaan bij Sophie en we zijn erg tevreden. Ze heeft voor de tijd de moeite genomen met ons mee te denken mbt een locatie en de kleding. De shoot zelf deed ze erg vriendelijk en enthousiast en de foto's zijn ontzettend mooi geworden!

GezinsshootJeroen Postma

We hebben een leuke shoot gehad met Sophie. Ze staat open voor suggesties wat betreft de shoot en is flexibel wat betreft het plannen van het tijdstip. De foto's zijn uitermate goed gelukt.

Stephanie ZijlstraNewbornshoot

Onlangs een newbornshoot gehad met Sophie. Prachtige foto's geleverd in uitstekende kwaliteit. Zeer prettige werksfeer, neemt de tijd en staat open voor ideeën. Zeker een aanrader!

Peter DolstraGezinsshoot

Gemoedelijke fotosessie met de familie (kinderen + aanhang en kleinkinderen) gehad. Een vakkundige fotograaf die ook zeer goed de aandacht van de kleinkinderen wist vast te houden wat schitterende foto's opleverde. Een aanrader!

Femke NautaZwangerschapsshoot

Wij hebben bij Sophie een zwangerschapsshoot gedaan. De shoot ging heel soepel. Sophie kwam met goeie ideeën de foto’s stonden er zomaar op en zijn echt prachtig! We kunnen niet wachten tot de kleine er is en Sophie bij ons komt voor de newbornshoot.