Skip to main content

Algemene informatie

fotoshoot

Kom even (letterlijk) dichter tot elkaar en sta stil bij wat het meest belangrijk is: familie. Samen nemen we de tijd om herinneringen vast te leggen in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Of je nou een gezinsshoot, zwangerschapsshoot, newbornshoot of andere fotoshoot boekt, ik leg jullie vast zoals jullie zijn. Foto’s waarin te zien is wat voor bijzondere band jullie met elkaar hebben. Samen maken we oprechte plaatjes waarin we spontane momenten afwisselen met geposeerde plaatjes.

Praktische informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

1

Voorafgaand aan de fotoshoot

Bel, mail of app mij voor het boeken van een fotoshoot. We bespreken je wensen en prikken een datum.
2

Voorbereiding

Ter voorbereiding op de fotoshoot kiezen we samen een geschikte locatie uit. Ook denken jullie vast na over een outfit.
3

De fotoshoot

We treffen elkaar op de afgesproken locatie waar we gaan 'shooten'! Op de zelfde dag van de fotoshoot ontvang je van mij een klein voorproefje van het resultaat.
4

Foto's bewerken

Ik maak een voorselectie van de mooiste en leukste foto's en bewerk deze binnen twee weken.
5

Favoriete foto's uitzoeken

Je ontvangt van mij een online galerij met de foto's. Zo kun je zelf een selectie maken van je favorieten!
6

Foto's afleveren

Zodra jij al je favoriete foto's hebt geselecteerd, stuur ik ze naar je toe via WeTransfer.

"Kinderen moeten zich eerst met mij vertrouwd voelen."

Wat kun je verwachten?

Ongemakkelijk? Niet nodig

Een fotoshoot is niet iets wat je iedere dag doet. Veel volwassenen vinden het een beetje ongemakkelijk om gefotografeerd te worden en dat is heel normaal. Vaak voelt een foto als iets onnatuurlijks. Ik beloof je dat het niet zo hoeft te zijn. Tijdens de fotoshoot wisselen we spontane en ongedwongen foto’s af met wat meer geposeerde plaatjes. Hierbij ben ik er om jullie te begeleiden en aanwijzingen te geven. Ik probeer ten alle tijden de lol erin te houden waardoor er een relaxte, kalme en ongedwongen sfeer ontstaat. En als jij je op je gemak voelt, volgt de foto vanzelf. Als je eenmaal los bent gekomen, ga je het misschien leuk vinden ook, wedden?! 😉

Kleine fotomodellen

Bij het fotograferen van kinderen neem ik extra de tijd om ze op hun gemak te stellen. Ik vind interactie daarbij belangrijk. Zo kunnen de kinderen aan mij wennen en is het minder eng om op de foto te gaan. Wil het echt even niet lukken? Ik blijf altijd geduldig en rustig. Soms heeft een kind zijn dag nou eenmaal niet en dat kan gebeuren. Dan gaan we samen op zoek naar een manier waarop het wel werkt. Misschien wil het kind zelf een foto maken! Of gewoon even lekker rennen. Kinderen moeten zich eerste met mij vertrouwd voelen. En als dat gelukt is, word ik rijkelijk beloond met stralende kindjes voor mijn lens.

Aanvullende informatie

Bekijk hiernaast een aantal kledingtips, fotolocaties en de tarieven. Of wil je direct een fotoshoot boeken? Neem contact met mij op door op onderstaande knop te drukken.

Contact