Skip to main content

Huisdier-

shoot

Onze trouwe vriendjes.

Een fotoshoot met je beste vriendje(s)

Ieder huisdier heeft een eigen karakter en dat probeer ik terug te laten komen in de foto’s. Daarnaast is de band die jij met je huisdier hebt ook uniek. Je kan ervoor kiezen om samen met je trouwe vriendje gefotografeerd te worden, of je huisdier(en) alleen. Als jullie samen op de foto gaan, maken we verschillende opnames in diverse settings. De ene keer zal dit wat meer geposeerd zijn en de andere keer fotografeer ik wat ik ‘zie’, zoals wanneer je je hond uitlaat of je kat een aai geeft. Van tevoren bespreken we jouw wensen hierin.

Foto’s van je geliefde huisdier(en) kan bij je thuis of op locatie. De setting hangt af van je wensen en de eigenschappen van je huisdier. Wandel je graag met je hond? Dan maken we al lopend foto’s. Of heb je een echte huiskat die je de hele dag knuffelt? Schieten we de foto’s daar! Heb je meer huisdieren? Binnen de mogelijkheden fotograferen we ze allemaal!

Tijdens de fotosessie ben ik geduldig en bewegen we mee met het dier. Want dieren zijn nou eenmaal onvoorspelbaar en doen niet altijd wat je wil! Het is dan belangrijk om rustig te blijven. Ik hou van dieren en snap dat het soms wat extra tijd kost! Voor mij is het eindresultaat het belangrijkst en dan komt de tijd niet heel precies. Oh ja, en zo nu en dan zal ik je huisdier een aaitje geven hihi… ook goed om te weten! 😉

"Ieder huisdier heeft een eigen karakter en dat probeer ik terug te laten komen in de foto's."

Honden, katten, konijnen of andere diertjes

Heb jij een of meerdere huisdieren die je graag professioneel wilt laten vastleggen? Neem contact met mij op en dan plannen we samen een geschikt moment in! Alle diertjes zijn welkom!

Contact