Over mij

Op mijn twaalfde verjaardag kreeg ik mijn eerste (compact)camera. Zo blij als ik was, fotografeerde ik ongeveer alles wat los en vast zat. Natuur, architectuur, dieren, noem maar op. Tja, als het maar enigszins fotogeniek of interessant was, legde ik het vast.

Inmiddels heb ik een grote voorkeur voor het fotograferen van mensen. Portretten maken vind ik het leukste wat er is. Ik vind het bijzonder om tijdens het fotograferen dichter tot iemand te komen. Vanuit mijn lens bekijk ik iedereen op een hele andere manier. Het is mijn doel als fotograaf om iedereen zo natuurlijk, puur en echt mogelijk vast te leggen: zoals je zelf bent. 


'Achter de camera'


Een prettige sfeer


Veel mensen vinden het spannend om op de foto te gaan en dat is heel normaal! Het kan zijn dat je van tevoren wat zenuwachtig bent, omdat je zoiets nog nooit gedaan hebt of omdat je niet houdt van op de foto gaan. Ik ben er om je te helpen en begeleiden!

Het belangrijkste hierbij is de sfeer. Tijdens de fotosessie zorg ik voor een relaxte, kalme en ongedwongen sfeer. Niets moet! Als jij je niet prettig voelt bij een bepaalde pose, doen we het lekker niet. Als jij je op je gemak voelt, volgt de foto vanzelf! Als je eenmaal los bent gekomen, ga je het misschien leuk vinden ook, wedden?! ;)
 

Voor de kleine fotomodellen

Bij kinderen geldt het precies zo. Soms is het knap lastig om je kinderen of kleinkinderen spontaan op de foto te zetten. Misschien hebben ze er geen zin in of vinden ze het een beetje eng. Ook hier heb ik zo mijn trucjes voor. Zo laat ik ze naar de camera toerennen of simpelweg met elkaar spelen. Of als ze het echt spannend vinden, mogen ze zelf een foto maken met mijn camera. Natuurlijk help ik ze hierbij. Op die manier zien ze dat de fotocamera helemaal niet eng is!


 


Samen maken we er een onvergetelijke fotosessie van!

 

Een aantal reviews 

Augustus 2021

Bedrijfsreportage
"Een positieve ervaring ! Vriendelijk, meedenkend, flexibel en enthousiast! Dit is in het eindresultaat ook te zien, erg blij met de foto's! Bedankt."

November 2021

Zwangerschapsshoot
"Super fijne shoot gehad met Sophie, ze neemt de tijd en stelt je op je gemak. We vragen je zeker weer Sophie! 


December 2021

Vier-generatieshoot
"Sophie is een super enthousiaste en gezellige fotograaf. Ze staat open voor eigen idee├źn, denkt mee en gaat heel leuk met kinderen om. We hebben al 2 shoots bij Sophie gehad en er gaan zeker nog meer volgen!"